Villkor

För att boka gården eller logen välkomnar vi dig att besöka oss under våra ordinarie öppettider på helgfria måndagar mellan 19.00 och 20.30. Du kan även kontakta oss per telefon på nummer 0738-418260. Observera att vi har sommarstängt under juli månad, men uthyrningen fungerar som vanligt. Om det behövs kan nycklar hämtas tidigare eller lämnas senare enligt överenskommelse.


Gården och logen är tillgängliga för visning varje helgfri måndag mellan kl. 19.00 och 20.30. EJ juli månad.


Vid samtliga bokningar krävs det att hyresgästen betalar en bokningsavgift på 500 kronor. Denna avgift återbetalas ej vid avbokning och måste betalas inom en vecka via föreningens bankgiro 5150-3613 eller Swish på plats. Annars kommer bokningstiden att strykas.


För kunder som bokar både gården och logen tillkommer en bokningsavgift på 1000 kronor, eftersom det är två separata lokaler. Den tidigare betalda bokningsavgiften dras av från den totala hyreskostnaden.


Vid samtliga uthyrningar är det obligatoriskt att en deposition på 2000 kr betalas kontant vid hämtning av nycklar. Observera att betalning via Swish inte accepteras för denna depositionsavgift.

Det är inte möjligt att lösa medlemsavgiften i samband med lokalbokning för att erhålla en reducerad kostnad. För att kunna dra nytta av medlemspriserna måste man ha varit medlem i föreningen under minst ett år samt ha betalat medlemsavgiften för det kommande året.

Städningen kan utföras fram till kl. 01.00 på natten eller till kl. 10.00 på lördagar eller söndagar, beroende på den valda uthyrningstiden. Alternativt kan ni välja att anlita oss för att sköta städningen.


Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.Ulvsättra Bygdegårdsförening